Glädjesteget

Bakom Glädjesteget finns Jag Veronica

 

Jag har under många år jobbat med att hjälpa och stötta människor i olika situationer. 2003 startade min resa till att utbilda mig till ledarskapscoach och sen har det bara blivit fler och fler.

 

Idag är jag Dipl livsstilscoach, LOA Inspiratör och Gör nu slutpraktiken till att bli Diplomerad Friskvårds massör

 

Att coacha i olika sitationer är ett kall för mig. likaså att föreläsa, finns inget annat som mitt hjärta klappar mer för än att hjälpa och stötta människor utifrån deras behov och att inspirera genom föreläsningar

 

Mina metoder jag jobbar efter är alltid utifrån Attraktionslagen och KBT i botten.

 

Att addera Massör på CV handlar helt och fullt om att ge mina kunder ett helhetstänk inom välmående och Massagen har en utlösande kraft som är ett fantastiskt komplemment till att må bra. 

 

Under alla år jag coachat och föreläst har jag så pass mycket erfarenhet och underlag på att den metoden har givit absolut bäst resultat

 

Min bakgrund inom min karriär har varit i olika chefspositioner såsom, Personalchef, Ekonomi/redovisningschef, Administrativ chef. Idag har jag endast 25% kvar i redovisningsrollen och resten av min tid ägnar jag åt att coacha och inspirera människor och företag till att bli allt dom vill bli.

 

 

 

Gläds åt varje steg du tar

Veronica

Självklart är vi medlemmar i branchförbund för Coacher/teraputer och är ansvarsförsäkrade